Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Hva er materialene til baderomstilbehøret?

2021-09-23

Baderomsutstyrrefererer generelt til produktene som er installert på badet eller baderomsveggen for å plassere eller henge rengjøringsutstyr, håndklær og klær, inkludert: kleskroker, koppholdere, badehåndkleholdere, papirhåndkleholdere osv., som er små, men viktige deler av badet. Baderomstilbehør er vanligvis laget av rent kobber, rustfritt stål, aluminiumslegering, sinklegering, glass, plast og andre materialer.

Hvilket materiale er bra forbaderomsutstyr?
1. Baderomstilbehør i rustfritt stål: Rustfritt stål er et materiale med motstand mot svake korrosive medier som luft, damp, vann osv. Det har god rustmotstand og høy hardhet. Fra dette synspunktet er det mer egnet for bad med vannholdige miljøer; Imidlertid er rustfritt stål vanskelig å sveise, og metallbehandlingsytelsen er relativt dårlig, så prosessen er relativt enkel, og produktstilen er relativt enkel. I tillegg vil overflaten på baderomsanhenget bli galvanisert og polert. Tettheten til rustfritt stål er høyere, og belegglaget kan ikke kombineres perfekt. Men hvis det bare er polert, selv om det er veldig lyst på det tidspunktet, vil det etter en tids bruk fremstå relativt på grunn av oksidasjon. Utdatert.
2. Bad i sinklegeringtilbehør: Sinklegering er preget av god støpeevne. Den kan formstøpe presisjonsdeler med komplekse former og tynne vegger, og har en jevn overflate. Men fordi den er støpt, er basen generelt klumpete og stilen relativt gammel. Sinklegeringsstøpegods er mye brukt i dekorasjon, men den vanligste feilen er overflateskumming. Overflaten på støpegods har fremspring og deskumming, noe som vil være tydeligere etter polering eller galvanisering.
Baderomsutstyr
3. Baderomspendler i aluminiumslegering: en av de mer populære er de økonomiske, høykvalitets og høykvalitets aluminiumspendlene. Space aluminium er et aluminiumsprodukt med høy styrke og korrosjonsbestandighet. Overflaten er generelt oksidert eller trukket, og kan ikke galvaniseres. , Så du kan bare kjøpe Yaguang-produkter. Det største problemet med Yaguang-produkter er at de er vanskelige å rengjøre. Et mer fremtredende problem med aluminiumslegeringsprodukter er at de er lette i vekt og ikke særlig gode i bøyemotstand. Hvis de brukes som anheng, er de utsatt for deformering etter en tids bruk.
4. Kobberlegering baderomstilbehør: Kobberlegering er for tiden det beste badettilbehørmateriale, spesielt miljøvennlig kobber som det mest avanserte materialet. Kobber har vært det foretrukne materialet for mange husholdningsartikler siden antikken på grunn av dets sjeldenhet, verdibevaring og gode metallbehandlingsegenskaper. Spesielt H59, H62 miljøvern kobber, på grunn av dets gode vedheft til det galvaniserte laget, har produktet en veldig god finish etter galvanisering, og vedheften er veldig sterk, noe som kan sikre en god galvaniseringseffekt i mer enn 5 år. I tillegg har legert kobber gode metallbehandlingsegenskaper, og kan stemples inn i forskjellige produktformer i henhold til forskjellige dyser, og har større gjennombrudd og innovasjoner innen produktmodellering. Baderomstilbehør i kobberlegering er miljøvennlig, godt håndverk og lang levetid, så prisen er dyrere enn vanlig tilbehør.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept