Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Nøkkelpunktene ved valg av tilbehør til baderomsutstyr under dekorasjon av hjemmet

2021-06-21

Faktisk er det mange sett med baderomstilbehør, men de inkluderer vanligvis baderomsskap, speil, tannbørstekopper, såpestykker, håndklestenger, håndklestativ, rullepapirholdere, kleskroker osv. Materialene, fargene og stilene til dette tilbehøret er ikke så mangelfulle som noen forbrukere forestiller seg.

Hvis du liker teksturen til metall, er lyst og utsøkt maskinvaretilbehør førstevalget; hvis du liker det krystallklare glasset, kan det være lurt å velge et sett med krystallglass eller harpikslignende baderomstilbehør som matcher glasskummen; hvis du følger den populære moten, vil plastprodukter med utskiftbare farger tiltrekke deg oppmerksomhet; selvfølgelig, keramiske produkter er tradisjonelle og moderne. De er lettere å koordinere med andre produkter på badet når det gjelder materialer, og de er overlegne til å undergrave den konvensjonelle utseendedesignen. Det vil også gi folk en forfriskende følelse.

De fleste av verdens beste produkter for sanitærutstyr har sin egen matchende maskinvare eller plexiglass, plast og annet tilbehør av god kvalitet. Disse små tilbehørene har en veldig elegant og luksuriøs tekstur. I tillegg til ren kobberforkromning eller nikkelbelegg, imitert gullbelegg og andre overflatebehandlingsprosesser, finnes det også metalltilbehør som er gullbelagt med 18K eller 24K gull, samt ulike farger plexiglass og syntetisk Laget av plast, etc. Prisen er selvfølgelig ikke billig, men det er ingen mangel på følgere. Som en designer sa: "Å bruke penger på noen detaljer kan bedre gjenspeile smaken av hjemmeinnredning."

De fire elementene ved valg av metallarmaturer på badet: På grunn av det fuktige miljøet på badet har armaturene også en tendens til å bruke fuktbestandige og korrosjonsbestandige materialer. Metallbeslag har gradvis blitt mainstream på badet med sin unike glans og flere former. For å velge passende og holdbart metalltilbehør, må vi ta hensyn til følgende punkter:

1. Praktisk. Importerte produkter er for det meste titanlegering eller forkrommet kobber. "Fargeoverflaten" er skarp, utsøkt og slitesterk, men prisen er dyrere. I dag er prisen på forkrommet kobber for noen joint venture-merker eller innenlandske merker relativt rimelig, mens prisen på forkrommet rustfritt stål er lavere.

2. Mange små tilbehør bruker glass. Til daglig rengjøring og vedlikehold bør badet bruke syrefast og svært glatt glass. Forbrukere må bli minnet på at hvorvidt de er holdbare og praktiske er den primære vurderingen når de kjøper tilbehør, og bør ikke bli for påvirket av motetrender.

3. Støtte. Det skal matche den tredimensjonale stilen til det tredelte baderomssettet (badekar, toalett, servant) som du konfigurerer, og matche formen på kranen og overflatebelegget. Baderomstilbehør inkluderer både kobberbelagte plastprodukter og kobberpolerte kobberprodukter, og flere er forkrommede produkter. Blant dem er titanlegeringsprodukter avanserte produkter, etterfulgt av kobber-kromprodukter, rustfritt stål forkrommet produkter og aluminiumslegering forkrommet produkter. , Forkrommet jern og til og med plastprodukter.

4. Plating. Blant de forkrommede produktene er pletteringslaget til vanlige produkter 20 mikron tykt. Etter lang tid blir materialet inni lett oksidert av luft, mens det utsøkte kobberkrombelegget er 28 mikron tykt. Strukturen er kompakt, pletteringslaget er jevnt, og brukseffekten er god.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept